Home verwarmingssystemen-soorten residentiële warmtebronnen om te overwegen

Home verwarmingssystemen-soorten residentiële warmtebronnen om te overwegen
Het al dan niet vervangen van uw huisverwarming kan een verontrustende keuze zijn, en het is essentieel om te begrijpen welke items en administratie toegankelijk zijn. Zoals gewoonlijk kan het realiseren van wat er is, je beslissing enorm beïnvloeden. Het volgende is een samenvatting van een deel van de meer bekende huis opwarming keuzes.

Kachels: er zijn veel verschillende assortimenten van kachels toegankelijk vandaag. In principe is een kachel een gadget die lucht uit een huis herkent door een opeenvolging van leidingen en ventilatieopeningen. De lucht wordt vervolgens naar een gebied gebracht waar deze de neiging heeft te worden verwarmd en door het huis te worden geleid na filtratie door gebruik te maken van een ventilator. De meeste verwarmers worden gevoed door gas of elektrische bronnen, maar kunnen ook worden aangepast om te worden gebruikt met olie, kolen of hout. Ervan uitgaande dat u zich vestigt op dit soort huisverwarming, zorg er dan voor dat u controleert of het model een ventilator met variabele snelheid heeft, die minder energie verbruikt dan gewone eenheden, en dat de limiet van de verwarming niet te hoog is voor het gebiemilieuvriendelijke verwarming d van uw huis. U betaalt bijvoorbeeld liever niet voor een apparaat dat een huis van 2500 vierkante voet kan verwarmen wanneer het uwe slechts een deel van die grootte is.

Warmte sifonen: er zijn twee soorten intensiteit sifonen: lucht bron en grond bron. De fundamentele normen achter beide zijn effectief zinvol. Luchtbron warmte sifon eenheden gebruiken warme buitenlucht als een fundamentele bron van intensiteit en geven extra opwarming indien nodig, en als gevolg hiervan zijn gewoon geschikt voor zachte of warme gebieden. Koeling wordt vaak in de regeling opgenomen en gebruikt een soortgelijke richtlijn om de lucht te koelen. Aardwarmte sifonen, vaak geothermische intensiteit sifonen genoemd, maken gebruik van de manier waarop ondergrondse temperaturen over het algemeen het hele jaar hetzelfde blijven om een huis te verwarmen, waarbij warmte van onder het oppervlak wordt getrokken om een huis te verwarmen. Hoewel niet zo bekend, verwijzen installateurs van deze structuur naar meer prominente energie-investeringsfondsen en denkbaar gebruik als waterverwarmer, ongeacht de grotere stickerprijs.

Brilliant Intensity: ook het aanbieden van tal van structuren deze keuze kan worden gevonden in brilliant plint heat, hydronic frameworks, of brilliant dak of vloer warmte. De warmte van het plint maakt gebruik van lange metalen eenheden met elektrische kaders erin, normaal gesproken een draadlus die wordt verwarmd en zo de warmte in een kamer uitbreidt. Elke eenheid is meestal zelfbesturend met een enkele binnenregulator, maar toont normaal gesproken niet de aanhoudende temperatuur van de kamer. Ze kunnen worden gebruikt als de essentiële bron van intensiteit en als een optionele structuur voor koudere delen van het huis, en werken in de regel tegen een meer prominente kosten dan gewone verwarmers. Brilliant dak-of vloerwarmte is een vergelijkbare standaard, aangezien het gebruik maakt van elektrische eenheden die in vloeren of daken zijn ingesteld om warmte te leveren en te verdelen. Ten slotte maken hydronische frameworks gebruik van verwarmd water uit een ketel die door een kanaliseringsframework wordt geduwd om warmte door het hele huis te geven en worden ze op verschillende manieren gebruikt, van huisverwarming tot gebruik als een ijs-tegenactieframework op carports.

Space Warmers: extreem normaal en productief, ruimte radiatoren zijn een buitengewone methode voor het verwarmen van een klein gebied van het huis in plaats van de hele regio. Met deze units kunt u uw binnenregelaar uitschakelen en energie besparen door alleen de stukjes van uw huis die u effectief gebruikt, te verwarmen. Hoewel ze geen warm antwoord zijn voor een heel huis, zijn ze iets om te onthouden.

Met een breed scala aan soorten verwarmingskaders toegankelijk een beslissing kan moeilijk zijn, maar advies van een lokale expert kan u helpen bij uw onderzoek. Zorg er ook voor om wat informatie te krijgen over manieren om geld te besparen op ondersteuningskosten door middel van eenvoudige ondernemingen, bijvoorbeeld het vervangen van luchtkanalen en het reinigen van beschikbare delen van het raamwerk. Zorg er ook voor dat u EnergyStar-beoordelingen van eventuele verwarmingstoestellen die u overweegt, onderzoekt en zoals gewoonlijk veel vragen stelt om ervoor te zorgen dat u de beste beslissing voor uw huis neemt.

Leave a Comment